A inceput scoala

A inceput scoala si asta aduce noi batai de cap in incercarea mea de a manca mai multe alimente crude si de a-i face pe toti ai casei sa manance raw. De ce ? Din si mai acuta lipsa de timp. Ca sa prepar mancarea pe care o voi manca peste zi la serviciu ( pentru 2 persoane ) trebuie sa tin cont ca acum pregatesc si sandwich-urile pentru scoala copiilor...care nu prea mai au cum sa fie raw :( +  micul dejun ( pentru toti 4 ) si asta cam ia tot timpul ramas de la trezirea noastra. Singura solutie este trezirea mai de dimineata...poate 6.30 in loc de 7 :(
In acelasi timp nu mai pot controla ce mananca copii la pranz pentru ca mananca la mamaie sau la scoala, ori in drum spre...si clar nu mai e nimic raw acolo.
Cand vin seara de la job, nu mai am chef sa stau in bucutarie si oricum as prefera sa stau cu ei si sa facem impreuna altceva. Mai ramane weekend-ul cand nu stim ce sa facem mai repede.

Probabil sunt eu intr-o dispozitie mai pesimista, sigur mai sunt si altii in aceiasi situatie, chiar daca nu mananca neaparat raw, dar nu disper...chiar daca nu vom manca 100% crud ( nici pana acum nu reuseam ), o buna parte din alimentatie, va consta in hrana vie.

In alta ordine de idei, sunt ceva zile de cand s-a format o noua comunitate virtuala in Romania, a celor ce mananca ( sau cel putin incearca ) sa se hraneasca mai sanatos, cu hrana vie, si anume FORUMUL RAW
Le puteti intalni acolo si pe cele ale caror bloguri le gasiti listate si aici, Vali, Ligia, Ina, dar si alti useri de la care putem invata cate ceva.
Ii urez la cat mai multi membri si la cat mai multe topicuri si postari interesante.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Trimiteți un comentariu